Radio VLR Radio Online
Radio VLR

Radio VLR

Radio VLR - er en forkortelse af Vejle lokal radio. Det er en dansk lokalradio, og som navnet nok indikerer, sendes den fra Vejle. Det er VAF medier A/S– koncernen, der står bag Radio VLR. Koncernen står også bag Vejle amts folkeblad og en række andre aviser og ugeblade. Radio VLR dækker på Jylland og på Fyn fra Herning, Skanderborg, Horsens og Tørring i Midtjylland til Vejle, Jelling, Give, Billund, Grindsted, Kolding og Fredericia i Sydjylland og hen over Fyn og til bl.a. Odense og Nyborg. I juni 2011 blev det besluttet at lægge Radio VLR og Radio Horsens sammen, det forsættende navn blev så radio VLR og sendes fortsat fra Vejle. Derefter udvidedes Radio VLR kanalens sendeområde til også at dække Juelsminde, Odder og Aarhus. Inden VLR...

Radio VLR

- er en forkortelse af Vejle lokal radio. Det er en dansk lokalradio, og som navnet nok indikerer, sendes den fra Vejle.

Det er VAF medier A/S– koncernen, der står bag Radio VLR. Koncernen står også bag Vejle amts folkeblad og en række andre aviser og ugeblade.

Radio VLR dækker på Jylland og på Fyn fra Herning, Skanderborg, Horsens og Tørring i Midtjylland til Vejle, Jelling, Give, Billund, Grindsted, Kolding og Fredericia i Sydjylland og hen over Fyn og til bl.a. Odense og Nyborg.

I juni 2011 blev det besluttet at lægge Radio VLR og Radio Horsens sammen, det forsættende navn blev så radio VLR og sendes fortsat fra Vejle.

Derefter udvidedes Radio VLR kanalens sendeområde til også at dække Juelsminde, Odder og Aarhus. Inden VLR og radio Horsens gik sammen, havde Radio VLR 208.000 ugentlige lyttere, mens Radio Horsens havde 93.000 ugentlige lyttere. Dermed har Radio VLR nu et tal på over 300.000 ugentlige lyttere!

Kontant Radio VLR

Bugattivej 8
7100 Vejle
Tlf: +45 76 400 400
CVR nr: 68777410

Kontakt Radio VLR studiet

Tlf: +45 76 40 04 02
Mail: studiet@VLR.dk
SMS: 1912 - Start beskeden med at skrive VLR. Det koster kr. 1,- plus almindelig takst.

E-mail adresser

Hovedmail: VLR@VLR.dk
Nyheder: nyhed@VLR.dk
Sport: sport@VLR.dk
Salg: salg@VLR.dk
Teknik: teknik@VLR.dk

 


Trending