DR P4 Sjælland Radio Online
DR P4 Sjælland

DR P4 Sjælland

DR P4 Sjælland På DR Sjælland producere de tv, internetindhold, og radio til DR’s flader. Stationen hed oprindeligt DR Regionalen, men det blev lavet om den 31 december i år 2006 til at hedde DR P4 Sjælland. Oprindeligt blev den oprettet som en del af DR’s distriktsystemer, med formålet udelukkende at lave radio til dækningsområdet som er de tidligere Storstrøms og Vestsjællands amter, så P4 Sjælland levere radio til Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Odsherred, Sorø, Faxe, Ringsted, Stevns, Næstved, Guldborgsund, Lolland og Vordingborg kommuner. Stationen som er placeret i Næstved har 34 ansatte, hvor de 11 er værter, 3 administratorer, 1 tekniker, 19 journalister og så er der chefen ved navn Allan Lardell DR P4 Sjælland producer...

DR P4 Sjælland

På DR Sjælland producere de tv, internetindhold, og radio til DR’s flader. Stationen hed oprindeligt DR Regionalen, men det blev lavet om den 31 december i år 2006 til at hedde DR P4 Sjælland.

Oprindeligt blev den oprettet som en del af DR’s distriktsystemer, med formålet udelukkende at lave radio til dækningsområdet som er de tidligere Storstrøms og Vestsjællands amter, så P4 Sjælland levere radio til Kalundborg, Slagelse, Holbæk, Odsherred, Sorø, Faxe, Ringsted, Stevns, Næstved, Guldborgsund, Lolland og Vordingborg kommuner.

Stationen som er placeret i Næstved har 34 ansatte, hvor de 11 er værter, 3 administratorer, 1 tekniker, 19 journalister og så er der chefen ved navn Allan Lardell

DR P4 Sjælland producere udover striben af radioprogrammer til det primære dækningsområde også landsprogrammerne ”Mig og Monica”, ”Det minder om lørdag” og ”Giro 413”.

Formiddagsprogrammet ”Peters verden” på P5 laves også af DR Sjælland.

Værterne

René Sabro Pedersen
Dennis Johannesson
Klaus Kristensen
Maria Hollænder
Peter Sten
Anders Bisgaard
Claus Würtzen
Morten Dam Sørensen
Kristina Herlev Wulff
Casper Sander
Inger Marie B. Møller

Kontakt

DR Sjælland
Vadestedet 1
4700 Næstved
Tlf. 55 75 34 00
Fax. 55 75 34 34
E-mail. sjaelland@dr.dk
Facebook. https://www.facebook.com/drp4sj?fref=ts

Du kan også hvis du bare har en kommentar ringe på tlf 70 20 70 30 som optager døgnet rundt og bliver lyttet af, af en medarbejder et par gange om dagen.

 


Trending