my Rock Radio Online
my Rock

my Rock

Hvad er my rock My rock var Danmarks, første og eneste rock radio kanal (sagde redaktøren fra SBS), dette er dog ikke helt sandt, da den første rock radio kanal i Danmark, var i 1950'erne. Den blev lanceret af radiostationen SBS, den 2 april 2013. Da de opdagede Sverige og andre lande, havde en rock kanaler med stor succes, lavede SBS en til Danmark. My rock sætter stor fokus, på moderne rockmusik, og at have en ung profil, da de vil være sikre på, at de kan få tiltrukket sit publikum. Kanalen er også en nonstop radiokanal, det vil sige at du slipper for reklamer ind imellem musikken. Nu er der dog et par stykker, af nyere danske rock radio kanaler, som alle danskere kan lytte til både online og på FM Hvorfor my rock MyRock er desværre ikke l...

Hvad er my rock

My rock var Danmarks, første og eneste rock radio kanal (sagde redaktøren fra SBS), dette er dog ikke helt sandt, da den første rock radio kanal i Danmark, var i 1950'erne. Den blev lanceret af radiostationen SBS, den 2 april 2013. Da de opdagede Sverige og andre lande, havde en rock kanaler med stor succes, lavede SBS en til Danmark.

My rock sætter stor fokus, på moderne rockmusik, og at have en ung profil, da de vil være sikre på, at de kan få tiltrukket sit publikum.

Kanalen er også en nonstop radiokanal, det vil sige at du slipper for reklamer ind imellem musikken.

Nu er der dog et par stykker, af nyere danske rock radio kanaler, som alle danskere kan lytte til både online og på FM

Hvorfor my rock

MyRock er desværre ikke længere reklamefri - da stationen blev populær, røg der masser af reklamer på radioen

Fordi my rock som sagt er en nonstop radiokanal, så du slipper for alle de irriterende reklamer, fordi de fokusere meget på deres målgruppe, som er 20 til 35 årige mænd, der primært er fra en storby og er vant til lidt ”støj”. Musikstilen er lig Linkin Park, MUSE, Volbeat mv.

Kontakt my Rock

SBS Radio A/S Hovedkontor
HC Andersens Boulevard 1
1553 København V
Tlf. + 45 33 37 66 66
Fax + 45 33 93 08 07

 


Trending