DR P4 Trekanten Radio Online
DR P4 Trekanten

DR P4 Trekanten

DR P4 Trekanten ligger i trekantsområdet i Vejle. De laver radio for omkring 320.000 mennesker og er en regional radiokanal for 5 kommuner: Vejle, Kolding, Hedensted, Billund og Fredericia. Kanalen blev åbnet i år 1981, da hed den dog ikke DR P4 Trekanten men kanal 94, Det blev lavet om den 1 januar år 2007. De er til for at fortælle dig og resten af Danmark hvad der sker i trekantsområdet. Kanalen holder dig hele dagen opdateret, med regionale nyheder fra hele trekantsområdet, mens radioavisen hver time sørger for du får det hele med. Morgenradioen er fyldt med god musik, levende radio, opdateringer fra trafikken, nyheder samt historier fra hverdagen du kan indtage mens du laver de basale morgenting og forberedelser til job eller skole. På ef...

DR P4 Trekanten

ligger i trekantsområdet i Vejle. De laver radio for omkring 320.000 mennesker og er en regional radiokanal for 5 kommuner: Vejle, Kolding, Hedensted, Billund og Fredericia.

Kanalen blev åbnet i år 1981, da hed den dog ikke DR P4 Trekanten men kanal 94, Det blev lavet om den 1 januar år 2007. De er til for at fortælle dig og resten af Danmark hvad der sker i trekantsområdet.

Kanalen holder dig hele dagen opdateret, med regionale nyheder fra hele trekantsområdet, mens radioavisen hver time sørger for du får det hele med.

Morgenradioen er fyldt med god musik, levende radio, opdateringer fra trafikken, nyheder samt historier fra hverdagen du kan indtage mens du laver de basale morgenting og forberedelser til job eller skole.

På eftermiddagsradioen, får du selvfølgelig trafikopdateringer, sportsnyheder, den bedste musik og så går de tæt på dagens vigtige historier fra området.

Hver uge er der omkring 235.000 lyttere på DR P4 Trekanten.

Hver dag laver de også indslag til P1 og radioavisen.

Hvis du er interesseret i deres nyheder kan du hente en nyhedsapp til din smartphone, ipad og iphone hvor nyhederne bliver opdateret dagligt så du kan følge med hver dag.

Værterne på DR P4 Trekanten

Ann-Sophie Holm
Berit Ulriksen
Dorthe Callesen
Jesper Maigaard
Jesper Nyborg
Mikkel Skovsgaard
Rikke Frahm

Kontakt oplysninger til DR P4 Trekanten

Den hvide Facet 1, 4. sal
7100 Vejle
Telefon. 76 41 78 00
Fax. 76 41 78 78
E-mail. trekanten@dr.dk
Facebook. https://www.facebook.com/P4Trekanten?fref=ts

 


Trending