Radio Diablo Radio Online
Radio Diablo

Radio Diablo

Hvad er Radio Diablo Radio Diablo er lanceret i år 1998, de fejrede deres 10 års jubilæum med et fødselsdagsmagasin i år 2008. Du kan læse magasinet her: http://www.radiodiablo.dk/PDF/10aarsmagasin.pdf De er en lokal radiokanel, for hele Sydfyn. Hver dag, hele året, sender de musik til dig døgnet rundt. De er et meget hit orienteret musikprogram, blandet med både lokale og landsdækkende sports og nyheder, lokale informationer, underholdning og indslag. Radio Diablo er drevet som et anpartsselskab, ejet af fire investorer fra det lokale område. Varetagelsen af den daglige drift står direktør og medejer Martin Larsen for. Radiovirksomheden er uafhængig af partipolitiske og religiøse interesser, og er desuden 100 % finansieret af annonceindtæ...

Hvad er Radio Diablo

Radio Diablo er lanceret i år 1998, de fejrede deres 10 års jubilæum med et fødselsdagsmagasin i år 2008. Du kan læse magasinet her: http://www.radiodiablo.dk/PDF/10aarsmagasin.pdf

De er en lokal radiokanel, for hele Sydfyn. Hver dag, hele året, sender de musik til dig døgnet rundt.

De er et meget hit orienteret musikprogram, blandet med både lokale og landsdækkende sports og nyheder, lokale informationer, underholdning og indslag.

Radio Diablo er drevet som et anpartsselskab, ejet af fire investorer fra det lokale område.

Varetagelsen af den daglige drift står direktør og medejer Martin Larsen for.

Radiovirksomheden er uafhængig af partipolitiske og religiøse interesser, og er desuden 100 % finansieret af annonceindtægter. Ved siden af virksomheden, er de engageret i rækker af lokale projekter og ofte giver opbakning til nye og spændende initiativer i det sydfynske.

Musikken på Radio Diablo

På Radiokanalen Diablo spilles der kun musik, efter udvalget fra målgruppens typiske smag og ønsker.

Musikprofilen er ”HOT AC” – Hot Adult Contemporary. De bruger et system til at programere musikken, så de forskellige musiknumre bliver sendt i de rigtige mængder så du ikke bliver træt af de nyeste hits, altså så musikken bliver ”blandet”.

Kunstnere som du ofte vil kunne stifte bekendtskab med hos radio Diablo er blandt andet: Beyonce - Brian Adams - Coldplay - James Blunt - Pink - Genesis - Medina - Outlandish - Sanne Salomonsen - Madonna - Burhan G - Toto - Celine Dion og mange flere.

Hver uge har de fem sange som er udvalgt, og spilles omkring 35 gange om ugen, det vil sige at de spilles med 4 til 5 timers mellemrum og det gør måske at du syntes det er de samme sange du høre igen og igen. Disse sange kaldes A-sange.

Så er der de som kaldes B- og C-sange, som der typisk gentages med henholdsvis 7 til 8 og 10 til 12 timers mellemrum.

Målgruppen

Radio Diablo har en meget bred målgruppe, hvilket er mellem 15 og 45 år. De har i gennemsnit 30.000 lyttere om ugen, blandt andet fra Svendborg, Ærø, Langeland, Fåborg og Midtfyn kommuner.

Kontakt

Radio Daiblo ApS.
Voldgade 9
5700 Svendborg
Tlf. 62 80 08 41 (Hovednummer)
Fax. 62 80 08 41 (Alle afdelinger)
Direkte tlf. til studie 1: 88 16 92 07 *
Direkte tlf. til studie 2: 88 16 92 08 *
Konkurrencetelefon: 98 10 31 03 *
SMS til studiet: 28 10 31 03 *
(Numre med * besvares kun lejlighedsvis)
Mail til programafdelingen. Mail@radiodiablo.dk
Mail til annonceafdelingen. Annonce@radiodiablo.dk
Mail til musikchefen. Musik@radiodiablo.dk

 


Trending