DR P4 København Radio Online
DR P4 København

DR P4 København

DR P4 København P4 København er regionalradioen til området fra Roskilde, Nordsjælland, Københavns området, mod syd til Herfølge, og er i alt 33 kommuners regionalradio, men resten af Danmark kan selvfølgelig også lytte med på kanalen. De Producere og levere P4 Morgen, P4 Eftermiddag og P4 Weekend til det regionale område. De har også travlt med at sende vigtige regionale nyheder, guider dig gennem myldretidstrafikken, giver dig noget god musik at lytte til og godt humør leveret af en glad radiovært som gerne vil have glade lyttere. I fredagsbaren giver de dig tips til kulturelle oplevelser og de gør det i samarbejde med DR Sjælland. De producere derudover Morgenstund, Hit på Hit, Madsen og eldorado til alle de P4 lyttere der er i he...

DR P4 København

P4 København er regionalradioen til området fra Roskilde, Nordsjælland, Københavns området, mod syd til Herfølge, og er i alt 33 kommuners regionalradio, men resten af Danmark kan selvfølgelig også lytte med på kanalen. De Producere og levere P4 Morgen, P4 Eftermiddag og P4 Weekend til det regionale område.

De har også travlt med at sende vigtige regionale nyheder, guider dig gennem myldretidstrafikken, giver dig noget god musik at lytte til og godt humør leveret af en glad radiovært som gerne vil have glade lyttere.

I fredagsbaren giver de dig tips til kulturelle oplevelser og de gør det i samarbejde med DR Sjælland. De producere derudover Morgenstund, Hit på Hit, Madsen og eldorado til alle de P4 lyttere der er i hele landet. De syntes det bedste af det hele er, at de mener de har Danmarks bedste lyttere.

DR P4 København Værterne

Charlotte Striib
Ole Jacobsen
Jacob Pries-Hansen
Monica Krog Meyer
Peter Gulløv
Søren Rebbe
Jens Thorborg
John Broby Hansen
Suzanne Meyer
Kamma Kronborg Heick
Thomas Høg Henriksen
Marie Kristensen
Asil Sørup
Rebecca Harboe
Jette Beckmann
Ronni Allingham

Kontakt DR P4 København

DR København
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
Tlf. 35 20 68 58
Lytter tlf. 35 20 68 88
Fax: 35 20 68 66
Mail Redaktionen. kbh@dr.dk
Mail P4 Morgen. morgenp4@dr.dk
Mail P4 Eftermiddag. P4eftermiddag@dr.dk
Mail P4 Lørdag og P4 Søndag. weekend@dr.dk
Facebook. https://www.facebook.com/P4kbh?fref=ts

 


Trending