DR P4 Esbjerg Radio Online
DR P4 Esbjerg

DR P4 Esbjerg

DR P4 Esbjerg P4 Esbjerg er Esbjergs regionalradio, som hver dag levere nyheder, musik og den gode stemning fra syd og sønder Jylland til dig. Formålet med DR P4 Esbjerg er at de vil levere den bedste regional radio til dig og de vil afspejle det liv, der leves i regionen. Der sættes fokus på de ting som er vigtige inden for blandt andet nyheder, indslag fra kultur, sports, politik med mere. DR P4 Esbjerg skal gerne være et godt selskab med god underholdning, og de invitere folk ind til snak og debat. De vil gerne involvere sig i samarbejde udadtil. DR P4 Esbjerg har 11 nyhedsudsendelser hver dag på hverdage og 6 i weekender og helligdage. Der er morgenradio fra klokken 6 til 10 hvor du bliver klædt på til dagen med nyheder, service, underholdn...

DR P4 Esbjerg

P4 Esbjerg er Esbjergs regionalradio, som hver dag levere nyheder, musik og den gode stemning fra syd og sønder Jylland til dig.

Formålet med DR P4 Esbjerg er at de vil levere den bedste regional radio til dig og de vil afspejle det liv, der leves i regionen.

Der sættes fokus på de ting som er vigtige inden for blandt andet nyheder, indslag fra kultur, sports, politik med mere.

DR P4 Esbjerg skal gerne være et godt selskab med god underholdning, og de invitere folk ind til snak og debat. De vil gerne involvere sig i samarbejde udadtil.

DR P4 Esbjerg har 11 nyhedsudsendelser hver dag på hverdage og 6 i weekender og helligdage.

Der er morgenradio fra klokken 6 til 10 hvor du bliver klædt på til dagen med nyheder, service, underholdning og en morgenfrisk vært. Eftermiddagsprogrammet er fra 15 til 18, hvor du får leveret indslag fra området, nyheder, trafik og masser af god musik fra en vært som sørger for en god stemning på kanalen.

DR syd hvor P4 Esbjerg hører under har redaktioner i Aabenraa og Esbjerg, derfra produceres der også blandt andet nyheder til radioavisen og tv avisen, samt sports og andre programmer til andre af DR’s kanaler.

Der holdes også hjemmesiden dr.dk/p4 opdateret med nyhederne.

P4 Esbjerg indgår samtidig også i beredskabet, hvis der skulle komme større ulykker. I Dagligdagen sendes der også ofte opdateringer om trafikken, forsinkelser, forhindringer og andre problemer der indgår som en naturlig del af dagligdagen i syd- og Sønderjylland.

P4 Esbjerg Værterne

Anette Johnsen
Anne-Marie Lindholm
Dennis Johannessen
Gert Eilrich
Gitte Førby
Kasper Friis
Kasper Harboe
Hans Otto Bisgaard
Henrik Skovgaard
Ib Schifter schou
Lars Paaske
Maria Hollænder
Ole Jacobsen
Suzanne Skærbæk Pedersen
Søren Dahl
Torben Ølholm
Alex Nyborg Madsen
Anders Bisgaard

Kontakt DR P4 Esbjerg

Torvegade 8, 1
6700 Esbjerg
Tlf. 73 33 79 99
fax. 73 33 79 33
E-mail. syd@dr.dk

 


Trending