DR P4 Syd Radio Online
DR P4 Syd

DR P4 Syd

DR P4 Syd er regionale radio til dig som bor i Syd- og Sønderjylland, den bringer dig hver dag nyheder, musik og den gode stemning fra området. Deres formål er at de vil levere den bedste regional radio, som afspejler livet i regionen. De sætter fokus på det som er vigtigt blandt væsentlige og troværdige nyheder og indslag fra blandt andet sports, erhverv, politik, kultur og foreningsliv. De sætter også meget fokus på at radioen skal være et godt selskab, samt en god underholdning og de vil blandt andet invitere ind til snak og debat, de vil også gerne involvere sig i samarbejde udadtil. De vil derudover også sikre sig at deres region også landsdækkende på DR bliver afspejlet i både tv, radio og på nettet. Der bliver også på a...

DR P4 Syd

er regionale radio til dig som bor i Syd- og Sønderjylland, den bringer dig hver dag nyheder, musik og den gode stemning fra området.

Deres formål er at de vil levere den bedste regional radio, som afspejler livet i regionen. De sætter fokus på det som er vigtigt blandt væsentlige og troværdige nyheder og indslag fra blandt andet sports, erhverv, politik, kultur og foreningsliv.

De sætter også meget fokus på at radioen skal være et godt selskab, samt en god underholdning og de vil blandt andet invitere ind til snak og debat, de vil også gerne involvere sig i samarbejde udadtil.

De vil derudover også sikre sig at deres region også landsdækkende på DR bliver afspejlet i både tv, radio og på nettet. Der bliver også på alle hverdage sendt 11 nyhedsudsendelser og kun 6 om dagen i weekenderne og på helligdage.

På morgenradioen fra kl. 06:00 til 10:00 klæder de dig på til dagen med nyheder, service, aktualitet, underholdning og en morgenfrisk vært.

På eftermiddagsprogrammet fra kl. 15:00 til 18:00 levere de indslag fra området, nyheder, trafik og noget god musik severet fra en glad vært som sørger for en god stemning.

P4 Syd har omkring 350.000 ugentlige lyttere fra Syd- og Sønderjylland.

DR Syd har 2 redaktioner som ligger i Aabenraa og Esbjerg, og derfra produceres der udover radio til P4 Syd også nyheder til radioavisen, samt andre programmer til andre af DR’s tv og radiokanaler, deres hjemmeside dr.dk/P4 bliver også opdateret fra tidlig morgen til sen aften.

P4 syd indgår i beredskabet ligesom P4 trekanten hvis der skulle komme nogle større ulykker.

DR P4 Syd værterne

Anette Johnsen
Anne-Marie Lindholm
Dennis Johannessen
Gert Eilrich
Gitte Førby
Kasper Friis
Kasper Harboe
Hans Otto Bisgaard
Henrik Skovgaard
Ib Schifter schou
Lars Paaske
Maria Hollænder
Ole Jacobsen
Suzanne Skærbæk Pedersen
Søren Dahl
Torben Ølholm
Alex Nyborg Madsen
Anders Bisgaard

Kontakt DR P4 Syd

H.P. Hanssensgade 9-11
6200 Aabenraa
Tlf. 73 33 79 99
Fax. 73 33 79 33
E-mail. Syd@dr.dk
Facebook. https://www.facebook.com/P4Syd?fref=ts

 


Trending