DR P4 Fyn Radio Online
DR P4 Fyn

DR P4 Fyn

DR P4 Fyn sendte sine udsendelser for første gang den 4 april i 1960. Dengang hed de radio Fyn og de havde sendetid en halv time om ugen. DR Fyn har cirka 30 medarbejder. Deres dækningsområder er det gamle Fyns Amt, som nu består af 10 kommuner, med en befolkning på godt 500.000 mennesker. DR Fyns største opgave er at producere regionalradio til alle de fynboer, som lytter til DR P4 Fyn. Kanalen er en god blanding af nyheder, oplevelser, aktualitet, service og masser af god musik, de sender alle ugens syv dage, hvor det i alt bliver til omkring 2.200 timers regionalradio om året. Danmarks største radiokanal er P4. Cirka 60 procent af fynboerne stiller ind på DR P4 Fyn i løbet af ugen. For det øvrige DR er DR Fyn øjne, ører og mund, ...

DR P4 Fyn

sendte sine udsendelser for første gang den 4 april i 1960. Dengang hed de radio Fyn og de havde sendetid en halv time om ugen. DR Fyn har cirka 30 medarbejder.

Deres dækningsområder er det gamle Fyns Amt, som nu består af 10 kommuner, med en befolkning på godt 500.000 mennesker.

DR Fyns største opgave er at producere regionalradio til alle de fynboer, som lytter til DR P4 Fyn. Kanalen er en god blanding af nyheder, oplevelser, aktualitet, service og masser af god musik, de sender alle ugens syv dage, hvor det i alt bliver til omkring 2.200 timers regionalradio om året.

Danmarks største radiokanal er P4. Cirka 60 procent af fynboerne stiller ind på DR P4 Fyn i løbet af ugen.

For det øvrige DR er DR Fyn øjne, ører og mund, og levere indslag til en lang række af DRs andre kanaler og programmer om de begivenheder der er på Fyn.

De har også dagligt et samarbejde med Radioavisen, Tv-avisen, DR Update, dr.dk og P3 sporten, de laver også løbende indslag til deadline 17 på DR2 og øjeblikke til P1.

Da Trafikcenter Syddanmark ligger på DR Fyn, står de derfor også for trafikmeldingerne til hele det syddanske område. (P4 Fyn, P4 syd og P4 trekanten) Programmet fra P1 ”krause på tværs” bliver også produceret fra studierne på DR Fyn.

Værterne på DR P4 Fyn

Amos Bendix
Christian Stockholm
Dennis Johannesson
Jesper Borup
Jesper Lind
Ruth Kabel
Steen Heinsen
Stine Lilliecrona
Søren Dahl

Kontakt DR P4 Fyn

DR Fyn
Lille Tornbjerg Vej 10
5220 Odense SØ
Tlf. 63 15 77 00
Fax. 63 15 77 63
E-mail. Fyn@dr.dk
Facebook. https://www.facebook.com/P4Fyn?fref=ts

 


Trending