Radio Klassisk Radio Online
Radio Klassisk

Radio Klassisk

Radio klassisk - er en radiostation der vil formidle den klassiske musik på en moderne, passioneret, vidende og underholdende måde. Radio klassisk er Radio 100’s tredje radiokanal og gik i luften d. 28. oktober 2011, kl. 14:02. I starten kunne den høres på FM radio på Sjælland. Og i store dele af Østjylland og selvfølgelig og online på nettet. At lave en ny klassisk musik radiokanal virkede meget realistisk og som en oplagt mulighed, da DR d. 1. oktober 2011 indskrænkede, DR’s klassiske radiokanal, P2’s sendetid. Frem til d. 2. januar spillede kanalen stort set non-stop musik. Derefter begyndte de at have værter på programmerne. Radiokanalen fokuserer mest på den klassiske musik, i modsætningen til en del andre klassiske radiokanaler,...

Radio klassisk

- er en radiostation der vil formidle den klassiske musik på en moderne, passioneret, vidende og underholdende måde.

Radio klassisk er Radio 100’s tredje radiokanal og gik i luften d. 28. oktober 2011, kl. 14:02. I starten kunne den høres på FM radio på Sjælland. Og i store dele af Østjylland og selvfølgelig og online på nettet. At lave en ny klassisk musik radiokanal virkede meget realistisk og som en oplagt mulighed, da DR d. 1. oktober 2011 indskrænkede, DR’s klassiske radiokanal, P2’s sendetid. Frem til d. 2. januar spillede kanalen stort set non-stop musik. Derefter begyndte de at have værter på programmerne. Radiokanalen fokuserer mest på den klassiske musik, i modsætningen til en del andre klassiske radiokanaler, der ofte også fokuserer på genre som jazz. Den klassiske inspirerede filmmusik har også en væsentlig plads på sendefladen. I løbet af januar og februar måned 2011 blev kanalen udvidet så den nu også dækkede Fyn og Sønderjylland.

Den etableres i samarbejde med de 5 landsdelsorkestre (Odense Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester og Aarhus Symfoniorkester).

I år 2012 blev Radio Klassisk købt af SBS radio 100, så dermed også radio klassisk og søsterkanalen Radio Soft.

Kontakt Radio Klassisk

Rådhuspladsen 45
1550 København V

Receptionen

Tlf.: 333 789 00
E-mail: info@radioklassisk.dk
Kontortid
Mandag-torsdag kl. 08.30-16.30
Fredag kl. 08.30- 16.00

 


Trending