Radio Alfa Radio Online
Radio Alfa

Radio Alfa

Radio Alfa - er navnet på fire danske radiostationer i Randers (Kronjylland/Djursland), Skive, Herning og Svendborg (Sydfyn). Radiokanalen startede d. 31. august 1994 og var en slags søsterkanal til Radio ABC. To formater Radio ABC og Radio Alfa var derfor den første radiostation i Danamark, der lancerede to formater til det samme område. Formålet med dette system var at ramme en ældre målgruppe end Radio ABC kunne. Siden hen er to-format-systemet blevet benyttet af mange andre danske lokalradioer. Stationens historik Radio Alfa på Sydfyn begyndte d. 30.novenber 2009 Kl. 06:00. Og den 1. juli 2011 startede statioenn op i Midtjylland i samarbejde med Herning Folkeblad. Et bredt spektre Radio Alfa er en helt igennem lokal radio, men lokale nyheder, ...

Radio Alfa

- er navnet på fire danske radiostationer i Randers (Kronjylland/Djursland), Skive, Herning og Svendborg (Sydfyn). Radiokanalen startede d. 31. august 1994 og var en slags søsterkanal til Radio ABC.

To formater

Radio ABC og Radio Alfa var derfor den første radiostation i Danamark, der lancerede to formater til det samme område. Formålet med dette system var at ramme en ældre målgruppe end Radio ABC kunne. Siden hen er to-format-systemet blevet benyttet af mange andre danske lokalradioer.

Stationens historik

Radio Alfa på Sydfyn begyndte d. 30.novenber 2009 Kl. 06:00. Og den 1. juli 2011 startede statioenn op i Midtjylland i samarbejde med Herning Folkeblad.

Et bredt spektre

Radio Alfa er en helt igennem lokal radio, men lokale nyheder, lokale værter og lokale reklamer. Musikken på radiokanalen var meget dansktop orienteret de første år, men i dag spilles der også hits fra før i tiden. Kanalen spiller meget kunstnere som Bamse, Kim Larsen, Abba, Elvis, Lars Lilholt og Tina Turner. Ud fra det kan man godt se, at radioen henvender sig til den lidt mere modene generation.

Kontakt Radioen

Radio Alfa - Østjylland og Midtjylland:

Brotoften 10

8940 Randers SV

Telefon: 86 40 12 22

Fax: 86 40 55 22

Åbningstider salg, administration og reception:

Mandag til torsdag 8 - 16.

Fredag 8 - 15.

Radio Alfa - Vestjylland:

Nordbanevej 1 DK-7800 Skive -

Telefon: 97 52 77 22

 


Trending