Radio Limfjord Radio Online
Radio Limfjord

Radio Limfjord

Radio Limfjord - blev for første gang sendt d. 31. oktober 1987. Det var dog ikke uden problemer at få skaffet den nødvendige kapital for at lave en lokal radio på Mors. Men med meget hjælp fra en stor gruppe erhvervsgruppe på øen, lykkedes det at skaffe de nødvendige penge, der skulle til for at lave lokalradioen på Mors. Og udsendelserne startede så kort tid efter. I starten var der mange problemer med hvordan det hele skulle skrues sammen, alle havde hver deres mening. Alene bare navnet var der flere på mors der var imod. Fx mente sparkassedirektøren at navnet Radio Limfjord var et udtryk for et mindreværdskompleks og gøre det til noget større end det faktisk var. Men det endte dog med at kanalen fik navnet Radio Limfjord. I starten...

Radio Limfjord

- blev for første gang sendt d. 31. oktober 1987. Det var dog ikke uden problemer at få skaffet den nødvendige kapital for at lave en lokal radio på Mors. Men med meget hjælp fra en stor gruppe erhvervsgruppe på øen, lykkedes det at skaffe de nødvendige penge, der skulle til for at lave lokalradioen på Mors. Og udsendelserne startede så kort tid efter.

I starten var der mange problemer med hvordan det hele skulle skrues sammen, alle havde hver deres mening. Alene bare navnet var der flere på mors der var imod.

Fx mente sparkassedirektøren at navnet Radio Limfjord var et udtryk for et mindreværdskompleks og gøre det til noget større end det faktisk var. Men det endte dog med at kanalen fik navnet Radio Limfjord.

I starten var de eneste indtægter kanalen fik, var fra medlemskaber, bankospil og støttebeløb m.m. I starten rakte det dog kun til én ansat.

Så i 1989 blev det tilladt at sende reklamer i radioen, og det gav så radioen andre måder at få indtægter på.

De gik fra at være en lokalradio, med kun frivillig arbejdskraft med en sendetid på ca. 40 timer om ugen. Udviklede kanalen sig til at være en solid kommerciel radiostation, med i alt 13 ansatte. Radio Limfjord har ca. 54000 lyttere om ugen.

Kontakt Radio Limfjord

Gasværksvej 10
7900 Nykøbing Mors
Tlf: 97723711 - Fax: 97710405
Email: radiolimfjord@radiolimfjord.dk
Musikønsker/quiz: 96694214

 


Trending