DR P5 Radio Online
DR P5

DR P5

Hvad er DR P5 DR P5 er en radiokanal, der især henvender sig til det lidt ældre og modne publikum, men selvfølgelig også alle de andre, som gerne vil opdateres om hvad der sker på selve dagen, men også gerne vil have nogle tilbageblik på, hvad der er sket i fortiden, som kan have gjort dagen i dag til det den er. De sendes selvfølgelig også andet end tilbageblik og opdateringer på P5. Da du kan være i selskab med nogle folkekære radioværter, som præsenterer en meget varieret musikprofil, du ikke kan finde andre steder i de danske radioer. De sender også hele dagen igennem timeradioaviser. Musikken Musikken på P5 er meget blandet med meget godt fra de lidt ældre ”skuffer” end du måske kan høre på andre musikkanaler, men også en del a...

Hvad er DR P5

DR P5 er en radiokanal, der især henvender sig til det lidt ældre og modne publikum, men selvfølgelig også alle de andre, som gerne vil opdateres om hvad der sker på selve dagen, men også gerne vil have nogle tilbageblik på, hvad der er sket i fortiden, som kan have gjort dagen i dag til det den er.

De sendes selvfølgelig også andet end tilbageblik og opdateringer på P5. Da du kan være i selskab med nogle folkekære radioværter, som præsenterer en meget varieret musikprofil, du ikke kan finde andre steder i de danske radioer. De sender også hele dagen igennem timeradioaviser.

Musikken

Musikken på P5 er meget blandet med meget godt fra de lidt ældre ”skuffer” end du måske kan høre på andre musikkanaler, men også en del af det nyere musik, som følger traditionerne fra dengang. De sender blandt andet pop, country, revy, schlagere, og rock n ’ roll fra 50’erne og 60’erne.

Der er selvfølgelig også plads til andet musik som viser, populær musik og dansktop.

På DR P5 respektere de musikken, og som hovedregel spilles den i sin fulde længde, uden en studievært afbryder.

De spiller musik for de ”unge”, som er blevet en smule ældre.

Programmer på P5

På DR P5 sender de en række af de populære programmer blandt andet fra cafe hack P4 – formiddag på 4’eren og danmarksmester.

De har også forskellige af deres egne programmer som: morgenstund, gyldne toner, gyldne genhør, krop og bevægelse, nis på DAB, country club med flere.

Lidt om nogle af de forskellige programmer.

Country club:

Country club er et ugentlig program som hver mandag køre på P5 af Leif Wivelsted som præsenterer de forskellige populære countrytoner.

Han har i mange årtier arbejdet med country-musik for DR.

Han giver også hver uge gode eksempler på musikgenren – både klassisk country og den nye variant.

Morgenstund:

Hans Otto Bisgaard sidder hver morgen klar til at give dig en god morgenstart, med at servere en masse blid musik som du kan vågne stille og roligt til.

Hans oplyser dig også om hvad der for eksempel sker i skoven netop i dag, og om fredagen giver han dig et godt tip til weekendens indkøb.

Krop og bevægelse:

Hver morgen giver Helle Godtved dig 10 minutters morgengymnastik, hvor hun forklare dig hver enkelt øvelse, og selv på de 10 minutter kommer du godt rundt i musklerne.

Men da man ikke kan nå alle muskler på 10 minutter er det meget varieret hvad det er hun laver hver morgen.

 


Trending